Vi välkomnar Anna Olsson till Linck!I januari 2022 tillträder Anna Olsson som rekryteringsansvarig på Linck i Karlstad. Anna kommer att ansvara för Lincks rekryteringsprocesser och säkerställa smidiga och effektiva processer för kunder och kandidater. Anna är ett känt ansikte för många i Karlstads näringsliv efter sina många år på Postiljohan.


- Vi välkomnar Anna och är väldigt glada över att hon har tackat ja till rollen som rekryteringsansvarig hos oss. Vi ser ett behov av att stärka upp rekryteringssidan i bolaget för att möta efterfrågan från våra kunder. Anna har flera personliga kvaliteter och erfarenheter som kommer att bidra till utvecklingen av Linck i Karlstad. Hon har en fantastisk energi och förmåga att se människor vilket gör att hon passar bra in i laget hos oss på Linck. Utöver det så har hon varit med på tillväxtresan med Postiljohan och förstår de möjligheter och utmaningar som följer med ett nystartat företag. Dessutom så har Anna ett stort kontaktnät i Karlstad och Värmland vilket gör att vi kan fortsätta erbjuda våra kunder duktiga kandidater och våra kandidater tillgång till intressanta arbetsgivare, säger Johan Cederholm, VD på Linck.


Anna kommer närmast från Postiljohan, ett succéartat Karlstadsföretag som bedriver post- och budverksamhet och som 2019 köptes upp av NWT Gruppen. På Postiljohan har Anna haft en roll som administrativt ansvarig som innefattat ansvar för exempelvis rekrytering, personal och externa relationer.


- Efter många år på Postiljohan är det tid för mig att byta bana och jag känner mig ordentligt förväntansfull och väldigt stolt över att få vara med på Lincks resa. Att få möjlighet att stanna kvar och verka i näringslivet i ett nystartat bolag med mycket driv är en ynnest och jag hoppas och tror jag kan tillföra mycket med min erfarenhet från såväl det offentliga som det privata. Känslan är att detta kommer att bli väldigt bra, berättar Anna.


För mer information, vänligen kontakta;

Johan Cederholm, VD Linck, på johan.cederholm@linck.se eller på 072 216 04 51.


Senaste inlägg

Visa alla

Triopart International är en koncern som växer och hade därför behov av att förstärka sitt team med en innesäljare till sina varumärken Aquagruppen och Dinvvsbutik.se. De valde Linck för samarbete med