Vi hälsar Moa Jäder varmt välkommen till LiNCK!Vem är Moa?

Ja den som det vet! Kommer ursprungligen från Ransäter och bor nu i Skattkärr med familjen. Pluggade media och kommunikationsvetenskap innan jag kom in i rekryteringsbranschen och kände att- här vill jag ju vara!


Vad har du gjort innan du startade på LiNCK?

Jag kommer senast från ett rekryteringsföretag där jag har vart i 10 år och har arbetat både med rekrytering samt de senaste åren med HR frågor som arbetsrätt, arbetsmiljö samt fokus välmående för medarbetare genom kultur, värderingar, on-boarding och utveckling.


Varför har du valt att starta på LiNCK?

LiNCK har lockat mig från start med sitt synsätt på människan i fokus i alla steg, att finnas med som en partner både i rekryteringsprocess men också hjälpa/stötta både kund och kandidat i vägen framåt tillsammans.


Vad kommer du att göra nu?

Som Recruitment & HR Manager på LiNCK kommer jag att arbeta med rekrytering samt att stötta kunder inom Hr-relaterade områden som ex. onboarding, employer branding, organisationskultur, arbetsrätt, arbetsmiljö.


Varmt välkommen till oss önskar teamet på LiNCK!

Senaste inlägg

Visa alla

Triopart International är en koncern som växer och hade därför behov av att förstärka sitt team med en innesäljare till sina varumärken Aquagruppen och Dinvvsbutik.se. De valde Linck för samarbete med