top of page

Vi hälsar Moa Jäder varmt välkommen till LiNCK!Vem är Moa?

Ja den som det vet! Kommer ursprungligen från Ransäter och bor nu i Skattkärr med familjen. Pluggade media och kommunikationsvetenskap innan jag kom in i rekryteringsbranschen och kände att- här vill jag ju vara!


Vad har du gjort innan du startade på LiNCK?

Jag kommer senast från ett rekryteringsföretag där jag har vart i 10 år och har arbetat både med rekrytering samt de senaste åren med HR frågor som arbetsrätt, arbetsmiljö samt fokus välmående för medarbetare genom kultur, värderingar, on-boarding och utveckling.


Varför har du valt att starta på LiNCK?

LiNCK har lockat mig från start med sitt synsätt på människan i fokus i alla steg, att finnas med som en partner både i rekryteringsprocess men också hjälpa/stötta både kund och kandidat i vägen framåt tillsammans.


Vad kommer du att göra nu?

Som Recruitment & HR Manager på LiNCK kommer jag att arbeta med rekrytering samt att stötta kunder inom Hr-relaterade områden som ex. onboarding, employer branding, organisationskultur, arbetsrätt, arbetsmiljö.


Varmt välkommen till oss önskar teamet på LiNCK!

bottom of page