top of page

Kund: Triopart International

Triopart International är en koncern som växer och hade därför behov av att förstärka sitt team med en innesäljare till sina varumärken Aquagruppen och Dinvvsbutik.se. De valde Linck för samarbete med rekryteringen. Tidigare i veckan träffade vi både kund och deras nya medarbetare och passade då på prata med VD Andreas Karlsson om rekryteringsprocessen tillsammans med Linck.


Varför valde ni att samarbeta med Linck?


- Linck var helt nystartade men vi kände oss väldigt trygga med de personer som står bakom företaget. Deras bakgrunder och kompetenser gjorde att vi valde att samarbeta med Linck.


Hur upplevde ni rekryteringsprocessen?


- Den var över förväntan. Tydligheten i processen från första möte fram till signering med kandidat skapade ett lugn för oss. Den hjälp och avlastning som Linck erbjöd gjorde att vi sparade mycket tid och kunde fokusera på kärnverksamheten. I slutändan resulterade det i att vi hittade en ny säljare som inte bara är en härlig kollega utan som också levererar långt över budget. Resultatet kunde nog inte ha blivit så mycket bättre.


Kan ni rekommendera Linck till andra?


- Vi rekommenderar redan Linck till både företag som ska rekrytera och till personer som söker jobb och kommer själva att använda oss av Linck vid vår nästa rekrytering.

bottom of page