Kandidat: Zozan Akhan Westin


Zozan fick jobb som säljare på Partner 54 i Karlstad genom Linck. Vi vet att vår kund har varit väldigt nöjd med Zozan. Så nöjd att hon på rekordtid har erbjudits tjänsten som platschef på företaget. Vi träffade henne för att prata om hur hon upplevde rekryteringsprocessen med Linck och hur den första tiden på nya jobbet har varit.


Hur upplevde du rekryteringsprocessen med Linck?

Den var bra på många sätt. Jag upplevde framförallt att rekryteringsprocessen med Linck var väldigt smidig. Ni återkopplade snabbt, ställde bra frågor under intervjun och försökte verkligen att lära känna mig. Det gjorde att jag kände mig omhändertagen och trygg.


Hur har den första tiden på Partner54 varit?

Den har varit jättebra. Jag var lite nervös från början, detta var ju en helt ny bransch för mig. Dessutom var det bara en annan kvinna på arbetsplatsen när jag började. Från första dagen på jobbet så har jag blivit väldigt väl omhändertagen av det härliga gänget på "partner". Det har visat sig vara en arbetsplats som passat mig helt fantastiskt. Det är högt i tak, massa skratt och en genuin familjekänsla. Man hjälper och stöttar varandra vilket känns väldigt skönt.


Vi har förstått att det har gått väldigt bra?

Ja, det stämmer. Försäljningen har gått bra, egentligen från dag ett. Nu har jag blivit erbjuden en intern tjänst som platschef på företaget som jag har tackat ja till.


Kan du rekommendera andra att söka jobb genom Linck?

Alla dagar i veckan. Jag är otroligt glad och tacksam för att de och Partner54 har trott på mig.

Senaste inlägg

Visa alla

Triopart International är en koncern som växer och hade därför behov av att förstärka sitt team med en innesäljare till sina varumärken Aquagruppen och Dinvvsbutik.se. De valde Linck för samarbete med