KOMPETENSUTVECKLING

Med människor som passion.

KOMPETENSUTVECKLING

Linck skapades för att hjälpa företag att växa. Ett sätt att göra det är att arbeta med kompetensutveckling för medarbetare.

Linck erbjuder kundanpassade, praktiskt inriktade och teoretiskt underbyggda utbildningar för våra kunder. Vi försöker hela tiden sträva efter en god balans mellan teori och praktik för att hålla våra utbildningar intressanta och engagerande. Utbildningar anpassas efter våra kunders behov. De är digitala och blandar film, föreläsning och praktiska övningar. Antingen går alla deltagarna samtidigt eller så går de i egen takt.  De områden som vi just nu har möjlighet att erbjuda utbildningar inom är:

  • Försäljning

  • Förhandling,

  • Offertskrivning

  • Marknadsbearbetning. 

Kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hitta utbildningar som passar Er!

HÅLLBARHET

Vi på Linck tar hållbarhet på allvar och har ett särskilt ansvar att bidra till den sociala hållbarhetsdimensionen. Det tar vi genom att skapa medvetenhet för våra egna förutfattade meningar, andras perspektiv och för allas lika värde. Vi arbetar även med att konstant fylla på vår egna kunskap för att bidra till en mer jämlik arbetsmarknad. Den kunskapen delar vi gärna med oss av till våra kunder.

DIGITALT ARBETSSÄTT

 

Personerna bakom Linck har mer än 50 års sammanlagd erfarenhet av rekrytering, försäljning, ledning och styrning. Vi tillämpar i största möjliga utsträckning ett digitalt tillvägagångssätt med moderna verktyg och beprövade metoder för att säkerställa så träffsäkra och effektiva processer som möjligt. Att arbeta digitalt har flera fördelar. Dels så minskar det vårt klimatavtryck genom färre resor, det är flexibelt för våra kandidater och det sparar tid och pengar åt våra kunder.