top of page

KOMPETENSUTVECKLING

Kompetensutveckling och chefsstöd för era behov att rekrytera och introducera nya medarbetare

KOMPETENSUTVECKLING

LiNCK skapades för att hjälpa företag att växa. Ett sätt att göra det är att arbeta med kompetensutveckling för medarbetare. Vårt erbjudande inom kompetensutveckling kretsar kring i huvudsak kring behovet att hitta och introducera nya medarbetare. Vi erbjuder chefsstöd för rekryterande chef och övriga medarbetare som är delaktiga i arbetet med nyanställningar inom följande områden:

 

  • Kompetensbaserad rekrytering 

  • Arbetsgivarvarumärke (employer branding) 

  • Introduktion för nyanställda (onboarding) 

Chefsstödet består av en portallösning där du får tillgång till inspelat material, frågeställningar och tips inom området. Du kan i lugn och ro gå igenom det inspelade materialet när det passar dig och därmed anpassa utbildningen efter där ni som organisation står just nu. Materialet ger er praktiska råd och verktyg baserade på den senaste teorin och forskning inom respektive område. 

LiNCK erbjuder även kundanpassade, praktiskt inriktade och teoretiskt underbyggda utbildningar. Vi försöker hela tiden sträva efter en god balans mellan teori och praktik för att hålla våra utbildningar intressanta och engagerande.  

 

Kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa er!

bottom of page