top of page

HITTA JOBB

Vi ser fram emot att hjälpa Dig i din karriär.

MÄNNISKOR SOM PASSION

 

För oss på Linck så är människor vår stora passion. Ja, man kan säga att vi är nördar inom personlighetsteori, gruppsykologi och allt som har med mänsklig interaktion att göra. Genom att länka ihop rätt människor, organisationer och kunskap gör vi det vi älskar, att hjälpa individer att utvecklas och organisationer att nå sina mål.

Vi på Linck försöker alltid sträcka oss lite längre för att ta hand om våra kandidater. Du får löpande uppdateringar om hur vart i processen du är när du söker en tjänst hos oss. Vi är även noga med att endast arbeta med arbetsgivare som tar väl hand om sina medarbetare. Genom stora personliga nätverk kan vi hjälpa dig att hitta de jobb som annars är svåra att hitta.

TJÄNSTER

Personerna bakom Linck har mer än 50 års sammanlagd erfarenhet av rekrytering, försäljning, ledning och styrning. Vår spetskompetens inom rekrytering ligger i uppdrag med höga krav på kommunikation och kundkontakt. Det är exempelvis tjänster inom:

  • Försäljning

  • Marknadsföring

  • Kundservice

  • Projektledning

  • Ledning och styrning

Vi har ett stort kontaktnät inom en rad olika branscher. Tveka därför inte att kontakta oss även om du söker tjänster inom andra områden!

DU ÄR VIKTIG!

För oss så är din tid dyrbar. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och använder oss av beprövade metoder och tester för att säkerställa att du presenteras för jobb som passar just dig. Dessutom arbetar vi till stor del digitalt vilket gör processen för dig som sökande så smidig som möjligt.

Vi ser till att hålla dig uppdaterad genom hela rekryteringsprocessen och är diskreta med vilka vi arbetar med. På så sätt säkerställer vi att du kan känna dig trygg med att söka jobb via Linck. 

Du är välkommen att höra av dig till oss på Linck för ett  samtal om ditt nästa steg. Vi ser fram emot att hjälpa Dig i din karriär.

Är du redo för nya utmaningar? Hör av dig till oss idag!

bottom of page