OM LINCK

En pålitlig och offensiv partner inom rekrytering och kompetensutveckling.

OM LINCK

 

Linck startade år 2021 med ambitionen om att etablera sig som en pålitlig och offensiv partner inom rekrytering och kompetensutveckling.

 

Goda relationer bygger på förtroende. För oss på Linck så är det viktigt att förvalta våra kunders förtroende på bästa möjliga sätt. Vårt mål är att alltid sträcka oss lite längre för att ta hand om våra kunder och kandidater. På så sätt säkerställer vi goda relationer över tid. Genom stora personliga nätverk har vi möjlighet att erbjuda  kompetenta kandidater och utvecklande karriärmöjligheter.

Vår spetskompetens ligger i att hjälpa företag öka sin försäljning. Det gör vi genom rekrytering, kompetensutveckling och tester. Vi är bra på att lösa uppdrag som kräver en hög grad av mänsklig interaktion, antingen externt eller internt. Det är exempelvis att hitta kandidater inom försäljning och marknadsföring, utbilda projektledare i merförsäljning eller ge kundservice verktyg för bättre kundhantering. 

HÅLLBARHET

Vi på Linck tar hållbarhet på allvar och har ett särskilt ansvar att bidra till den sociala hållbarhetsdimensionen. Det tar vi genom att skapa medvetenhet för våra egna förutfattade meningar, andras perspektiv och för allas lika värde. Vi arbetar även med att konstant fylla på vår egen kunskap för att bidra till en mer jämlik arbetsmarknad. Den kunskapen delar vi gärna med oss av till våra kunder. Det gemensamma arbetat med kravspecifikationer vid rekrytering är ett sätt att arbeta med social hållbarhet.

DIGITALT ARBETSSÄTT

 

Personerna bakom Linck har mer än 50 års sammanlagd erfarenhet av rekrytering, försäljning, ledning och styrning. Vi tillämpar i största möjliga utsträckning ett digitalt tillvägagångssätt med moderna verktyg och beprövade metoder för att säkerställa så träffsäkra och effektiva processer som möjligt. Att arbeta digitalt har flera fördelar. Dels så minskar det vårt klimatavtryck genom färre resor, det är flexibelt för våra kandidater och det sparar tid och pengar åt våra kunder.  

Kontakta oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa er!

VILKA ÄR VI?

Personerna bakom Linck har mer än 50 års sammanlagd erfarenhet av rekrytering, försäljning, ledning och styrning. 

Johan Cederholm_edited.jpg

Johan Cederholm

  • Grey LinkedIn Icon

Partner och VD.

John Johansson_edited.jpg

John Johansson

  • Grey LinkedIn Icon

Partner och styrelseordförande.

Mattias Dorward_edited.jpg

Mattias Dorward

  • Grey LinkedIn Icon

Partner och styrelseledamot.

Sebastian Ullström_edited_edited.jpg

Sebastian Ullström

  • Grey LinkedIn Icon

Partner och styrelseledamot.